Szállítás

Fizetés és szállítás


Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Abban a kivételes esetben, ha a rendelés leadása és az áru átvétele közötti időszakban változna meg a termék vételára, mindenképpen törekszünk arra, hogy Önnek még az eredeti áron biztosítsuk a terméket. Ha erre nem vagyunk képesek, úgy mindenképpen értesítjük Önt az árváltozásról, és amennyiben ezt nem fogadja el, a rendeléstől elállhat.

  • Személyes átvétel a budapesti festéküzletben

Kérjük, várja meg, amíg az üzlet felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a megrendelt termék(ek) átvehetők. A pénztárnál fizethet készpénzben vagy bankkártyával.


Üzletünk nyitvatartási ideje:

Budapest, VI. ker Izabella u. 67              Hétfő-Péntek: 6:00-18:00-ig    Szombat: 6:00-13:00-ig  

  • Budapesti házhoz szállítás

Amennyiben kiszállítást kért, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen egyeztet a szállítás időpontjáról, módjáról. Minden esetben parkolóhely és - nagy mennyiségű/súlyú termékek szállítása esetén - rakodószemélyzet biztosítását kérjük. A szállításokat igyekszünk a rendelés, illetve a banki átutalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül teljesíteni. Amennyiben olyan terméket rendelt, amit nem tartunk készleten, azt mihamarabb beszerezzük, a várható szállítási időről Önt tájékoztatjuk.

A szállítási költség minden esetben szerepel a számláján,és a következők szerint alakul:

 

Budapest területén


50.000ft bruttó vásárlás alatt   5.000ft

50.000-100.000ft  bruttó vásárlás között   3.000ft

100.000ft bruttó vásárlás fölött   díjmentes
Fizetési feltételek

  • Készpénzzel az üzletben: ha az üzletünkben veszi át az árut, készpénzzel fizethet a pénztárnál.


Üzletünk nyitvatartási ideje:

Budapest, VI. ker Izabella u. 67              Hétfő-Péntek: 6:00-18:00-ig    Szombat: 6:00-13:00-ig

  • Készpénzzel az áru átvételekor: ha házhoz szállítást rendel budapesti teljesítés esetén, fizethet készpénzben az árut szállító kollégánál.
  • Előre utalással: Az Otp banknál vezetett 11707000-20002705 sz. számlánkra történő átutalással. A termék átvétele előtt így is kiegyenlítheti a számláját. Felhívjuk figyelmét, hogy ha ezt a fizetési módot választja, úgy a termék üzletbeli átvétele, illetve kiszállítása csak az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után lehetséges. Felhívjuk előre utalással fizető partnereink figyelmét,  hogy a fizetés megkezdése előtt telefonon vagy emailben érdeklődjenek a termékek rendelkezésre állási lehetőségéről. Egyes, a webáruházban szereplő termékek esetén ugyanis előfordulhat, hogy a termékek adott pillanatban egyáltalán nem, vagy csak speciális rendelési feltételek (pl. hosszú rendelési idő, minimum rendelési mennyiség) mellett rendelhetők.
  • Bankkártyás fizetés: bankkártyás fizetésre személyesen, az üzletünkben van lehetősége a pénztárnál.